15 aug Gezocht: Marketing medewerker

Groot-Ammers | August 15, 2017

Ben jij op zoek naar een marketingfunctie (16/24 uur) bij een dynamisch bedrijf? ST Instruments heeft een part-time rol beschikbaar waarbij jij alle speelruimte krijgt om onze producten onder de aandacht van bestaande en potentiële klanten te brengen.

Wat ga je doen?

Als marketing medewerker bij ST Instruments krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid om een marketingstrategie te implementeren in de organisatie. Met je inzicht in marketing benut je offline en online marketing tools optimaal. Je beheert de website, je draagt ons bedrijf uit op social media en je schrijft pakkende nieuwsbrieven en mailings. Andere ideeën? Geen probleem. We geven je veel vrijheid om te experimenteren in onze B2B-markt. Welke kanalen werken en welke niet? En hoe kan het nog beter? Met jouw marketingactiviteiten wordt je een belangrijke pilaar in de ondersteuning van ons salesteam.

Wat bieden we jou?

♦   Vanaf dag één veel ruimte voor eigen ideeën
♦   Een marktconform salaris
   Pensioenregeling
   25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
   Een informele, gezellige bedrijfscultuur
  Interne en externe opleidingen

Wat verwachten we van jou?

♦   16-24 uur per week beschikbaar
♦   Je bent proactief en in staat een eigen marketingplan op te stellen
   HBO/WO werk- en denkniveau; bij voorkeur een marketinggerelateerde opleiding
   Je hebt creatieve ideeën en verwoordt deze in treffende en originele (Engelse) teksten
   Ervaring met WordPress en Photoshop is een pré

ST Instruments

Sinds 2002 levert ST Instruments zijn klanten innovatieve en technisch hoogwaardige producten bestemd voor oppervlakte analyse. Wij verlenen onze services hoofdzakelijk aan laboratoria en high-tech bedrijven in de Benelux en Scandinavië.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV met korte motivatie naar rzoetemelk@stinstruments.com. Wil je iets meer weten over deze positie? Bel dan even naar Raimon Zoetemelk op 0184–640000.