12 feb Gezocht: Service Engineer Oppervlakte Analyse instrumenten

Groot-Ammers | Februari 12, 2018

ST Instruments is de specialist op het gebied van oppervlakte analyse. Ken jij ons nog niet? Jammer, want we groeien als kool! Onze unieke product portfolio geeft klanten de mogelijkheid de kwaliteit van hun producten te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen.

Je zoekt.

Een functie waarin je werkt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlakte analyse en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je houdt van een informele en nuchtere bedrijfscultuur, hebt een goed gevoel voor humor en wil graag nieuwe vaardigheden leren en bestaande technieken aanscherpen. 

 

Ben jij dit?

Werken met techniek geeft je voldoening en je houdt ervan om meetapparatuur te installeren en te onderhouden. Je bent klantgericht en bereid je extra in te zetten voor klanten met een storing. Techniek gecombineerd met service is je passie en daarvoor heb je de juiste achtergrond (je hebt minimaal HBO niveau verkregen door een  technische opleiding of werkervaring).  Je bent initiatiefrijk, houdt van een uitdaging en bent bereid om klanten binnen Europa te helpen. Klanttevredenheid is ons streven en jij kan ervoor zorgen door ze een helpende hand te bieden.

Ben je net gestart en heb je nog niet zoveel ervaring? Ook dan kun je bij ons terecht, we geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het enige wat wij van je vragen is passie voor je vak. Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan ga jij je bij ons prima op je plek voelen!

Wat mag je van ons verwachten?

♦   Een dynamische werkomgeving met hoog kennisniveau
♦   Interne en externe opleidingen
  Een auto van de zaak
  Een marktconform salaris en een bonusregeling
  Pensioenregeling
  25 vakantiedagen
  Laptop en mobiele telefoon

Connect met ons!

Klinkt goed? Solliciteer dan nu en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel! Voor meer informatie betreft deze vacature, kun je contact opnemen met Raimon Zoetemelk via 0184–640000. Solliciteren? Stuur je CV met korte motivatie naar: rzoetemelk@stinstruments.com.

ST Instruments

Sinds 2002 levert ST Instruments zijn klanten innovatieve en technisch hoogwaardige producten bestemd voor oppervlakte analyse. Wij verlenen onze services hoofdzakelijk aan laboratoria en high-tech bedrijven in de Benelux en Scandinavië.